En vecka utan internet... vad gör man då?

Vare sig man har tillgång till internet eller inte går dagarna i rasande fart. De där rummet som skulle tömmas och göras iordning under veckan är inte tomt men vi är på god väg, vi flyttar över de till kommande veckas att göra lista och den här veckan SKA de bli gjort.

Förutom jobb, dagis och fix i huset har vi:


Dukat, ätit och fikat en hel del på Milias rum. Vi plockade fram kaffe- och matservisen som hon fick i julklapp i veckan och den blev hon VÄLDIGT glad i. Alla ni som är fikasugen är välkommen, Milia bjuder er mer än gärna på kaffe och gröt.


Vi har "byggt" pärlplattor eller egentligen har vi plockat pärlor på golvet, de var roligt att sätta några stycken sen var de roligare att kasta på golvet så at mamma fick krypa runt på knä.......



       
Vi har vrit ute i tö- och slaskvädret och gissa vad nya favorit sysselsättningen ute är? Rätt svar: Hoppa i ALLA vattenpölar. I lördags bar de av mot destination nya gummistövlar, känns som att de kan vara en bra investering som kommer att användas flitigt framöver. När vi kom hem, utan gummistövlar men med en massa annat, passade Milia på att hoppa lite i en väldigt slaskig vattenpöl medan jag tönmde bilen, hon avslutade med att sätta sig i pölen iförd jeans och vanliga skor...


Vi har varit ute i skogen och plockat ris och pyntat med fjädrar till påsk. Fjädrar finns ju i precis alla färger, sprakande nästan självlysande men till mammas stora glädje valde Milia enbart svarta och vita, de är säkert de var Milia som valde ; )

Så, de var en snabbsummering av veckan som har gått, veckan som har tagit oss in i april, helt offatbart men nu är sommaren snart här och förbi, hemska tanke. Veckan som kommer bjuder på påsk vilket innebär färre arbetstimmar än vanligt, trevliga besök, massa god mat och förhoppningsvis kanske man kan få ett litet påskägg med godis (gärna choklad) även fast man är vuxen. Faktiskt så är ju vuxna också barn, stora barn och stora barn (JAG) tycker också om godis.

Kommentarer
Postat av: Mammor

Mormor hjärtegull det går inte att bli arg på detta charmtroll snabb som en liten vessla är hon, påhittig och hjälpsam.

Puss puss mormors HJÄRTA

2009-04-06 @ 07:22:08
Postat av: Bella

Haha.. snygg hint där till Mamma Ann-Sofie ang. påskägg till stora barn också.. :) Undra vad jag ska hitta på för att min mamma ska förstå sånt.. :)

2009-04-06 @ 11:32:17
Postat av: mamma

svar på Bellas inlägg, Mina stor BARN har aldrig blivit utan påskägg, skullöe bara våga glömma DEM.

2009-04-06 @ 11:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0