Dusch

Nu sitter duschblandaren/termostaten på plats i lilla badrummet och en tillfällig slang med munstycke har skruvats på. En förutsättning för att vi ska kunna flytta in är vi ska kunna duscha, nu kan vi de så i helgen sker de. Imorgon eller på söndag sover vi första natten i huset, känns overkligt men helt fantastiskt att de äntligen är dags. Morgondagen kommer jag att ägna åt att köra ner sådana saker som vi måste ha om vi ska sova/bo i huset. Måste även åka och handla lite matvaror för just nu är de VÄLDIGT tomt i alla skåp, de finns ett kaffepaket och en låda chokladrutor i frysen som svärmor kom med idag. Hon är väldigt duktig på chokladrutor, så de TACKAR vi för!

     
1. Duschblandaren. 2 & 3. Första middagen i huset är avklarad, de blev köpt pizza. Vi hade att välja på de eller kaffe och chokladrutor ; )   

Kommentarer
Postat av: mamma

Det var verkligen gott med Pizza och ett glas rött vin och slippa laga maten själv och äta tillsammans med trevligt sällskap. Milia tyckte det var roligt att följa med mormor och morfar hem utan föräldrar för vi hade bustaim hemma i vår nya soffa det var skoj.

2009-02-07 @ 09:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0