Borsta tänderna

Milia har inte tyckt om att borsta tänderna eller egentligen är de väl så att hon inte kan borsta tänderna. Hon vill gärna ha tandborsten med tandkräm och blir glad när vi säger att de är dags att borsta tänderna. Problemet har egentligen varit att hon bara biter och suger på den och man får absolut INTE hjälpa henne hur mycket man än försöker.

I julklapp köpte vi en el-tandborste åt henne, vi får fortfarande inte hjälpa till men den sköter ju jobbet lite av sig själv, hon behlöver inte hålla på att gnugga. Har hon den bara i munnen och flyttar runt den lite då och då så blir tänderna borstade. Man får "påminna" henna om att byta sida, flytta upp, flytta ner osv, de är den hjälp man får ge henna. Nu borstar hon dessutom tänderna ganska länge eftersom tandborsten spelar en melodi efter en minut, hon vill gärna borsta flera minuter så att hon får höra melodin flera gånger. 

Så tips till de som har barn som inte tycker om, inte kan eller som man inte får hjälpa borsta tänderna: Köp en el-tandborste. 


Milias tandborste är en Oral-B Disney och är köpt på Media Markt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0