På beställning

Fick förfrågan om jag kunde sy en tygväska, har ju aldrig gjort det men jag kan ju försöka. Hon som undrade är lärare och skulle vilja ha en för att bära böcker, pärmar och papper med mera fram och tillbaka till skolan.

Jag valde att sy en vändbar väska med en mindre ficka, för pennor och annat, på utsidan och eftersom den är vändbar även på insidan.

Resultatet blev så här:

  

  

  

Hoppas hon blir nöjd!

Nytt mönster på förkläden och haklappar

Har hittat nya fina mönster och färger att sy förkläden och haklappar. Just det, som man ser på bilderna nedan har jag införskaffat namnband med egen text (MILIA handmade 4 kids) som jag sätter på nästan allt jag syr nu.

Förklädena:

     



Tyvärr blev färgåtergivningen på förklädet med prinsesskronorna lite dålig.

Haklapparna:

 

Mer förvaring

Perfekt förvaring för ett par blöjor och en förpackning våtservetter när man inte vill ha med sig hela skötväskan. Antingen tar man med sig den som den är eller stoppar den i t ex handväskan och har ändå allt samlat och inte någonstans i väskan...? 

        

Förvaring

Har precis knåpat ihop en snygg förvaring för toalettrullar. Påsen går att ha ståendes direkt på golvet eller hängandes på en krok på väggen. Slut på fula synliga och dammiga toalettrullar.

        

RSS 2.0