De krävdes fem...

för att få upp lampan och de krävdes två för att montera den, en hel del jobb med andra ord men så blev de bra också. Igår kväll bestämde jag och Mathias oss för att montera lampan så att den skulle vara klar att sättas upp idag när Mathias pappa skulle komma för att hjälpa oss med diverse ting. 

   

De vi inte tänkte på var att vi skulle förvara lampan monterad över natten. De gick inte att lägga den, den måste hänga, de är 4,5 meter till taket där den skulle sitta så vi kunde inte hänga upp den. Mathias kom på att vi kunde hänga den på lampkroken i tvättstugan men de visade sig att den inte gick in igenom dörren... till slut fick den hänga på en skurkäpp i köket.



Så idag när lampan skulle upp krävdes de alltså fem personer för att få den på plats, egentligen kanske de inte var nödvändigt med så många händer men finns de fem personer tillgänlig så blir fem personer inblandad. En som står på stegen, en som håller i stegen, en som håller i lampan, en som skickar verkyg med mera och en som tittar att de blir rakt och hänger rätt.  Man brukar ju säga; desto fler kockar desto sämre soppa men i de här fallet blev de "soppan" bra trots så många "kockar".

        



 

Kommentarer
Postat av: mamma

Lampan är jätte snygg, tur att Mathias såg denna nyhet i någon tidning i våras och att den kom från IKEA vilken Design.Den passar kanon hemma hos er.



2009-04-29 @ 05:35:04
Postat av: HUSnrNIO

Hej! Med sprayfärg så var det faktiskt ett ganska enkelt litet projekt att fixa till ramarna:) Den är verkligen fin, synd att jag inte har ngn plats där den skulle komma till sin rätt (tror jag iaf). Fint blev det hos dig!

2009-04-29 @ 07:43:57
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Ja, äntligen finns den! Usch gruvar mig för att montera eländet...Kram Cajsa

2009-04-29 @ 09:18:56
URL: http://wiselquist-nylund.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0