Fotobok från Fuji

Jag har länge varit sugen på att göra en fototbok men de har liksom inte blivit av. Nu såg jag hos en bloggvän att man kunde få en gratis fotobok från Fuji direkt, nu finns de inte någon ursäkt längre.

De enda man måste göra för att få fotoboken är att skriva minst 100 ord om fooboken på sin blogg eller hemsida.

För att skapa sin personliga fotobok måste man ladda ner ett fotoboksprogram som finns gratis på fujis hemsida. Antingen designar man sin fotobok helt själv, med hjälp av programmet eller så låter man programmet göra hela jobbet. Fotoboken kan innehålla i princip hur många bilder som helst och man betsämmer själv hur och var dom ska placeras. Man kan välja att enbart ha bilder i boken eller lägga till text och effekter. Boken går att få med mjukt eller hårt omslag på vanligt papper eller på riktigt fotopapper.

När du gjort färdigt din fotobok dimper den ner i postlådan efter 10-14 dagar. De är betydligt fler dagar än 14 till jul så varför inte avklara årets julklappar i tid för en gångs skull. En fotobok är en perfekt present, en fotobok varar för alltid. Vilken mormor/farmor, morfar/farfar skulle inte bli glad över att få en fotobok med fina bilder på sina barn och barnbarn. Eller vilken vän/vännina över en fotobok med gamla minnen.

Gå in på www.fujidirekt.se/blogga för att läsa mer om erbjudandet. Gå in på http://www.fujidirekt.se/fotobok eller http://www.fujifilm-fotobok.se/ för att läsa mer om fotoboken.

På hårddisken eller i byrålådan sprider bilderna ingen glädje, nu ska här göras fotoböcker. 

Kommentarer
Postat av: Johanna Nylund

Jag gjorde en fotobok till Elvira på hennes 1 årsdag och den blev verkligen en succé.



Vi ses i helgen.



// Johanna

2009-08-06 @ 15:47:06
URL: http://www.johannisgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0