Begagnade affärer

Vår första loppis är avklarad, affärerna gick väl så där om ni frågar oss, bra om ni frågar loppis veteranerna. Bra för oss hade varit ett tomt bord, inget att bära att ut i bilen igen. Men vi får nog vara nöjda, vi sålde nog trots allt mest av alla som stod där. Veteranerna var väldigt på och ville gärna att vi skulle stå nästa gång också, varför vet jag inte. Nästa gång är om två veckor och då är vi bortrest men jag tror inte vi hade stått även om vi varit hemma. De var kul (vi har skrattat en hel del) att prova på och få igen lite av pengarna på sakerna som änd bara ligger på vinden och skräpar. Skulle dock inte orka hålla på som de flesta andra där, packa upp och ner i kartonger, in i och ut ur bilen, köpa "skrot" för att sälja vidare på olika eller samma ställe helg efter helg.

De behöver dock inte innebära att de var första och sista gången, kanske dyker vi upp på någon loppis igen, vad vet man. Nästa gång de ska rensas kanske vi känner oss jätte sugna igen. 


Kommentarer
Postat av: mamma

Det var väl roligt att se hur det verkligen går till på loppis eller hur? mycket skräp som man undrar över hur folk kan betala för dyligt

2009-11-15 @ 12:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0