Framsteg

My:

Under veckan som varit har My snurrat från rygg till mage ett par gånger. Hon har sett lite förvånad ut när hon kommit runt och har nyfiket kollat sig omkring. Idag kom hon på tekniken på riktigt, imorse snurrade hon från rygg till mage och tillbaka på rygg otaliga gånger. Hon var nöjd med att ligga på mage ganska långa stunder. Under eftermiddagen låg hon återigen på filten och började omedelbart vända sig till mage men då tyckte hon inte att de var de minsta roligt och skulle minsann inte vända tillbaka till rygg själv. Hon la sig på magen och skrek, vi la tillbaka henne på rygg, hon la sig på mage och skrek och vi vände tillbaka, så höll vi på fram och tillbaka, fram och tillbaka.





Milia:

För en tid sedan plockade vi bort stödhjulen från Milias cykel och monterade dit en "föräldrapinne". Vi har väl inte tränat så där jätte frekvent vilket kan vara EN anledning till att den där pinnen fortfarande sitter kvar. När Mathias har ränat med henne har han sagt att de inte är långt borta tills vi kan ta bort den. När jag har tränat med henne har jag tyckt precis tvärt om dvs att vi aldrig kommer att kunna ta bort pinnen och förmodligen måste sätta tillbaka stödhjulen.

Igår när vi var hemma hos mormor och morfar kom detta på tal varpå min far säger att de är fel på dom som försöker lära henne. -Ge mig 20 minuter så kan hon cykla sen. Visst, säkert... Vi bjöd hem dom på middag och föreslog efter maten att morfar och Milia skulle gå ut och cykla. De tar emot att säga att han hade rätt. De tog tre minuter sen släppte han pinnen och hon cyklade själv, vända efter vända efter vända. Hon fixar att starta själv men får inte riktigt till de när hon ska stanna, hon bromsar men glömmer att sätta ner fötterna. Nu ska vi träna på de sen kan pinnen plockas bort :)




Hon är SÅ lycklig och stolt! Nu ska hon önska sig en ny lite större cykel när hon fyller år.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tänk vad det händer mycket nu med MY och snart sitter hon, Nu när Milia klarar av att cykla så är det bara för Mormor & Morfar att ut och leta en ny cykel och önskemålet var ju LILA så vi har ju lite tid på oss

2011-07-25 @ 08:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0