-7 grader och REGN

Efter gårdagens fina väder, -10 grader och sol, blev man lite deprimerad imorse när man vaknade till REGN och -7 grader, hur kan de vara möjligt? Regn och så många minus grader?!

Idag har vi (jag, Milia, mamma, svärmor och Sebbe) varit på babysångs avslutning i GA kyrkan. De är så fint, minikören och babysång grupperna sjunger och dansar varvat med en avslappnad lättsam gudstjänst. Fortsättningsgruppen, dvs Milias grupp sjung bland annat Himelen är nära när vi sjunger och alla mammor/pappor och barn spelade med maraccas.





De blev lite svårt att sitta still för de mindre barnen. Gudstjänsten varade bara i en timme men en timme är lååång tid för en liten tjej med mycke spring i benen. Hon fick låna farmors halsband och pilla med en stund.



Mathias, Dan och pappa har varit nere i huset hela dagen, de har listats tak och golv och det har fodrats fönster. Innan Dan och Karina åkte hem åt vi middag tillsammans allihop hos mamma och pappa. Med andra ord vi har haft en mysig tredje advent, nu är det bara tio dagar kvar till julafton, snart nio.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0