Babysim avslutning

Idag har Milia babysimmat för sista gången, hon är nu delfin och fick ett fint märke att sätta på diplomet. Hon är så duktig och hon tycker att de är så roligt, de är synd att de är slut. Nu måste vi verkligen ta oss iväg och bada på egen hand och träna på allt vi har fått lära oss så att hon och vi inte glömmer bort.
 
Idag har de simmats med armringar och simfötter, simfötter i storlek 22 förstå va gulligt de är. Till en början trodde inte jag att som skulle få lära sig så mycket, trodde mest att de handlade om att flyta runt och plaska lite. Så är de inte, dom får lära sig jätte mycket bra och får vatten vana. Bland annat har hon fått lära sig att vaje gång hon ska kliva i vattnet ska hon sätta händer på huvudet och vänta tills vi säger varsågod. De är jätte bra för nu har man en chans att se att dom är påväg ner i vattnet och inte bara hoppar i.



Så här liten var hon när hon började på sin första (av fyra) babysim kurs, hon var på dagen 5 månader gammal. När hon var 7 månader åkte vi till Thailand och de var så skönt att se hur hon tyckte om och hur hon var i vattnet innan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0