Dubbel lycka!

Idag har verkligen varit en lyckodag för Milias del. Först kom Milias bästa kompis Rasmus med mamma Sandra och åt lunch och lekte med oss ända fram till eftermiddagen. Milia hade knappt tid att sova något efter lunch, Rasmus sov ingenting. Dom här två har en förmåga att aldrig sova samtidigt, antingen sover dom inget alls eller så sover den ena mens den andra är vaken och när den första vaknar somnar den andra. Jag tror att dom inte unnar sina mammor en enda stund att vila öronen och bara sitta ner, ta de lungt och prata...



Sandra och Rasmus körde potträning med Milia


På eftermiddagen kom Krille, Sofia och kusin Melwin, snart tre månader. Milia är väldigt väldigt väldigt förtjust i sin lilla kusin, hon blir helt till sig av lycka när hon ser honom även om de bara är på bild, naturligtvis är verkligheten bäst. Alla bebisar i tidniningar med mera heter nu Melwin, hennes nyaste docka döpte hon till Melwin på en gång. Hon är väldigt snäll och försiktig i närheten av honom, de ska pussas, kramas, klappas och tittas.





De blev ett litete bak även denna dag, pepparkaksmuffins. i fina juliga formar från Lagerhaus





Varför blir muffins som man bakar hemma aldrig så där härligt stora som dom man köper på café? Dom där som liksom svämmar över kanterna, dom som är som en hel lunch i och för sig. Dom här muffinsarna syns ju inte ens över kanten, men dom var god i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0