Julmyset fortsätter

Jag ÄLSKAR julen, massa godsaker, fina paket med fint innehåll, trevligt sällskap vad mer kan man önska? Jo de var väl några till man önskade att ha i sällskapet men så är de. Alla kan inte vara samlade, tyvärr.

Milia tyckte jätte mycket om julmaten, de blev lite för mycket även på hennes tallrik, trodde jag, hon åt upp allting. Man har ju en förmåga att äta alldeles för mycket av den goda julmaten.


Milia trivdes som fisken i vattnet, hon älskar när de är mycket folk. Hon njöt verkligen och var så snäll hela kvällen, hon fick öppna några paket under kvällen innan tomten kom och de var hon nöjd med. När tomten kom vinkade hon glatt i fönstret men så fort han kom innanför dörren blev hon lite rädd och tyckte att det var bäst att hålla sig en bit ifrån. När han skulle gå vinkade hon och sa hej då samtidigt som hon grinade eftersom tomten kom lite för nära på slutet.

     




De fortsatte öppnas paket när tomten hade gått, han hade inte tid att dela ut alla paket, de var fler som skulle besökas. Sen blev de kaffe, ris a´la malta, kakor och godis. Det blev en ganska tidig kväll eller lagomt sen kväll kan man väl säga. Skönt att krypa upp i soffan en stund och se lite jul tv innan de var dags att hoppa i säng

        

Idag och ikväll fortsätter julmyset, Krille, Sofia och Melwin kommer idag och äter. Vi byter julklappar med dom idag, de är roligare att byta när man är tillsammans och för Milias del gör de absolut inget att det delas upp.   





Julen i bilder:

1. Finaste prinsessan tittar på tomteverkstan (mammas favorit och Milias tror jag. 2. Nya fina Bobux tofflor som hon döpte till Pippi, Långstrum alltså. Vet inte vad hon fick de ifrån. 3. Mys med farfar framför Kalle Anka,
       

1. Glögg och pepparkakor ute vid grillen när alla kom. 2. En del av all den goda julmaten. 3. Julgodis.
     

1. Milia i sin nya barbapappa pyjamas sitter i morfars knä och stoppar pengar i nya barbapappa sparbössan. 2. Milia har krypit ner i lådan med 5 myror är fler än 4 elefanter elefanterna på, jag tror att de var tänkt att hon skulle ha leksaker i den, inte sig själv. 3. Milia ute och leker i snön på julaftons förmiddagen. Vitt och 7 minusgrader, perfekt! 4. Milia lär sig bowla.
     

Milia leker med några av sina fina nya leksaker i nya fina kläder på juldagen.
       

TUSEN TACK FÖR ALLA FINA JULKLAPPAR!

De har inte skrivits något om huset på några dagar, man kan ju tro att det inte har hänt något eftersom de är jul. Så är de inte, Mathias är så duktig så han har varit där både igår och idag och jobbat. Idag var även Dan där. I morgon måste jag åka ner och titta vad som har hänt, tänkte även köra ner en del av de julklappar som Milia har fått, vi tänkte vänta med att montera upp de i huset, de är lite ont om plats här. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0