Shoppat

Nu ikväll har jag och Mathias varit iväg och öppnat upp plånboken. Vi har varit på IKEA och köpt garderober inklusive del av inredning, naturligtvis fanns ju inte allt vi skulle ha hemma, tillfälligt slut stod de, undra hur länge tillfälligt är? Vi köpte även handtag till skåp och lådor i köket, en liten hylla och lite annat smått och gott. Nu har vi en hel del montering framför oss, Mathias önskade att man kunde få hjälp med montering i stället för hemkörning. Jag däremot skulle hellre välja hemkörning med bärhjälp för fy f.n vad tungt de var.



De kommer att bli många fler vändor till IKEA, dels för gardeobsinredningen som inte fanns men också för fler handtag till köket (fanns inte tillräckligt många hemma) och för ett skrivbord som också var slut. Förhoppningsvis kommer allt hem samtidigt och förhoppningsvis behöver vi inte ha släpvagn för detta.

Något som var väldigt bra var att för varje 500-ing man handlade för fick 50 kr att handla annat på IKEA, så vi fick med oss ett presentkort på 600 kr, de kan vi ju använda när vi ska köpa de som saknades.  Detta erbjudande gällde fra till den 11:e januari. 

Innan de bar iväg till IKEA var vi ner till huset och tog lite mått och där hade de hänt en del idag. Kaklet börjar ta plats i stora badrummet, de såg jätte bra ut. Efter en del strul verkar de nu som att dom har fått belysningen i fönsterbrädorna i varagsrummet att fungera.


Golvet (den svarta plattan) går upp på ena väggen i duschen.




Belysning i fönsterbrädorna i vardagsrummet (fönstren går nästan från golv till tak).

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0