Shopping av annat slag

Idag har vi (jag, Milia, S & R) och ALLA andra varit och handlat till årets sista dag, Vi började på ICA Maxi där de var väldigt mycket folk och vi, för barnens skull, körde runt alldeles för stora och klumpiga vagnar. Därefter ett besök på boa där de var så mycket folk att de knappt gick att röra sig och sen vidare till City Gross där de var alldeles lagom med folk. På parkeringen på City Gross stannade vi till vid en gubbe som på ett konstigt, väldigt konstigt, sätt lyckats få upp hela och då menar jag hela bilen i en snödriva. Han fick låna S telefon för att ringa efter hjälp, som de verkade hade han stått där ganska länge utan att en enda mäniska hade tagit sig tiden att stanna och fråga om han behövde hjälp. De är väl hemskt, hur stressad man än är och hur mycket man än har att göra måste man väl kunna stanna och erbjuda sin hjälp, de enda den stackars gubben med tårar efter kinderna behövde var ju att låna telefon.


Dom smidiga kundvagnarna på Maxi


Två vilda ungar i kundvagnen på City Gross

Efter dessa tre besök hade vi lyckats få ihop vår del av nyårsmiddagen, huvudrätten, samt dryck. Nästan hela dagen hade gått och vi hade bara ett stopp kvar, byta en skjorta till Mathias. Att man aldrig lär sig, varför måste man handla dagen innan, när alla andra gör de, man måste inte men man gör de alltid ändå. När man dessutom har två småtroll med sig tar de längre tid, in och ut i bilen, på och av med kläder, man måste se till att dom får mat m.m. Nu är ju dom här småtrollen så himla duktiga och snälla att ha med så jag klagar absolut inte men de tar längre tid.


Snälla och duktiga små troll

S bjöd in oss på julmiddag och hockey, de tackade vi inte nej till. Först tänkte jag julmat??? men sen smög sig suget på och de var väldigt gott. Småtrollen busade, busade, busade, lekte och bytte julklappar


Byter julklappar

Tack så hemskt mycket säger vi till S, H & R för en trevlig dag, en trevlig kväll och fina julklappar till Milia.

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack själv kära ni! KrM FRÅN OSS

2009-01-01 @ 03:02:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0