Gipsplattor

Idag har Mathias och pappa satt upp ett till lager gipsplattor på den höga väggen i vardagsrummet/köket för att minimera spacklingen senare. Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det blir bra, egentligen så ska det ju inte sitta två lager gips eller behövas spacklas men dom som reste huset gjorde det inte riktigt bra, eller inte alls bra just där.





Jag, Milia och mamma tog med oss fika och åkte ner till huset. Idag hade Milia med sig sin egen hammare och borrmaskin och ville hjälpa pappa. De var roligast att hammra på ställningen, det blev så roligt ljud då (tyckte hon i alla fall).





Hur söt är inte den här borrmaskinen från Black & Decker, den ser precis ut som en riktig och har samma funktioner som en riktig. Milia är väldigt stolt över att ha en likadan som pappa.





Efter hårt arbete måste man ju fika lite. Titta vilka rödblommiga kinder, tecken på hårt arbete.

 

Idag kom brädorna till taket i vardagsrummet, köket och hallen. Vi fick också färgen till väggarna så imorgon (eller idag såg jag på klockan nu) ska nog jag ner och måla. Elektrikern kommer också så efter det kan vi slå igen väggen i hallen sen är det klart för spackling i hela mittendelen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0