Kakel och klinker

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag på ett ungefär visste hur jag ville ha det i badrummen. Vita väggar och gråa golv. Nu har jag faktiskt hittat två inspirations bilder som stämmer ganska bra överens med hur jag skulle vilja ha det.

Lilla badrummet där vi faktiskt också kommer att ha ett badkar och som min sambo gärna vill kakla in precis som på bilden. Man ser inte så där jätte bra men det är i alla fall den här storleken och formen som jag vill ha på väggarna. Golvet, ja kanske med mindre fogar och en annna färg på fogen.

 RB


Stora badrummet. Plattorna (de vita) på väggarna är i storleken 33 x 60 och jag skulle vilja ha dom stående precis som på bilden. Här har dom lagt upp golvet på en del av väggen, snyggt. Vi kommer att få en sån där "påbyggnad" på ena väggen eftersom vi ska ha vägghängd toalett så de här kanske är ett alternativ. De här golvet ser väldigt snyggt ut, gillar när det är minimala fogar och fogarna går i samma färg som plattorna.  

Patagonia


Båda dessa bilder kommer från http://www.kakelspecialisten.se/. Varför har jag inte varit in på den här sidan tidigare?

Vi får se vad sambon säger, han vill väldigt gärna ha täljsten på golven i badrummen. De är jätte fint och det sägs att det är väldigt "mjukt" och skönt att gå på. Varför jag inte säger ja på en gång beror på priset, de är ganska dyrt.

 De här är ju också väldigt fint tillsammans med vit badrums inredning. http://www.konradssons.com/

  
och de här www.svenskakakel.se



Vad mycket snyggt man hittade nu då, helt plötsligt. Naturligtvis vill man ju se och känna på det i verkligheten men lite idéer har jag ju fått i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0