Målning mm

Igår eftermiddag åkte jag, Milia och mamma ner till huset för att se hur det gick. Vi tog med oss lite fika till Mathias och pappa som var där och jobbade. På dagens agenda stod målning och någonting som gjordes på golvet för att sen kunna flytspacklas, kom inte ihåg vad det hette.





Tapeterna har kommit, det blir bara tapet i Milias rum och på "halvväggen" i hallen. Det verkade som att Milia var nöjd med tapet valet till hennes rum.



Milia hade med sig hammaren idag också, precis som förra gången var det roligast att hamra på byggställningen. Det bara sjunger i öronen när hon gör det så för att skydda öronen på den som orsakade oljudet fick hon låna Mathias kåpor med musik i. Hon dansade och hammrade samtidigt.

 



Paus med vätske påfyllning.



Milias farmor och farfar kom också förbi huset, dom hade varit och handlat julklappar. Bland annat hade dom varit på den nya barnbutiken Toddler och på något sett hade dom kommit in på att vi hade varit där och köpt Micki bokstäver. Karina hade då sagt att en bokstav redan var borta så att vi var tvungen att komma in och köpa en ny, då frågade kassörskan om det var ett I och de var de ju. Bokstaven blev kvar i butiken, Karina fick med sig den så nu får Milia heta Milia igen och inte Mila.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0