Kamin, bro & golvvärme

Igår kom dom med materialet och idag satte dom ihop den, den muras på plats. Det är en Tulikivi täljstenskamin som kommer att värma vårt hus, till viss del. Det blev jätte bra, de är alltid svårt att föreställa sig hur det kommer att se ut men nu vet vi. Det är dock inte helt färdigt ännu, skorstenen är inte på plats, den ska anslutas och genomföras genom taket.





        

Igår blev bron gjuten, skönt, nu har vi en riktig bro att gå på i vinter. Vi kommer inte att göra något mer med den nu men till våren är väl tanken att vi ska lägga klinker av något slag på den.



Golvvärmen är nu igång. VVS-killarna har varit där igår och idag. Frånluftsvärmepumpen är inte inkopplad ännu så just nu står det en liten röd apparat i tvättstugan som är inkopplad för att köra golvvärmen. Tänk om den apparaten inte bara skulle vara där tillfälligt utan vara pumpen... Den är betydligt mindre så vi skulle få så mycket mer plats i tvättstugan. Jag antar att den riktigt pumpen har fler funktioner, de måste den ju ha, varför skulle den annars vara så mycket större?



Att jämföras med den här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0