Äntligen, äntligen, äntligen

Idag, 2:a september 2008, fem dagar försenat har huset äntligen kommit. Två långtradare krävdes det för att få hit hela huset eller ytterväggarna, taket, dom bärande väggarna, värmepumpen och lite till.

Fem timmar har man på sig att tömma lastbilarna, gör man inte det blir det dryga böter. Vi höll inte fem timmar men med tanke på att dom var fem dagar försenad så tycker jag inte att dom kan komma och kräva någon ersättning. Dessutom berodde en del av förseningen på att materialet var fellastat, det som skulle användas först låg underst...

Självklart, med våran tur, så regnar, regnar och regnar det, himelen är alldeles grå så det ser inte ut som att det kommer att klarna upp heller. Men trots regnet står det nu ett hus med fyra ytterväggar och två bärnade innerväggar på plattan. Dessvärre räckte inte tiden till att få huset regntätt men det ska gå bra ändå säger dom som kan.

     

     

     

        

     

     

        

Regnet höll som sagt i sig hela dagen och det underlättade ju inte arbetet men det flöt på bra ändå. Själv såg jag, delar av, husresningen från första parkett under tak. Blev bjuden på kaffe och gott fikabröd hos grannen mitt emot. Milia sov skönt i vagnen och vaknade lagom tills dess att det var dags att sätta dit sista delen av ytterväggarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0