Kalas nr 1

Idag har de kalasats med familj och släkt, på söndag blir de med vännerna. De har öppnats presenter nästan hela dagen lång och hon har fått så mycket fina saker, TACK alla. 


De råder inget tvivel om hur många år hon fyller. TVÅ!


Imorse efter skönsång av mamma och pappa öppnades dom första presenterna, Pippihus med tillhörande figurer/dockor och möbler.


En alldeles egen riktig cykel kom inrullandes tillsammans med farmor och farfar (alltså cykeln rullade, inte farmor och farfar). Den ska testas ute imorgon, med hjälm. Måste dock kanske köpa en ny hjälm, man kan väl inte ha en röd hjälm till en rosa cykel? ; )


En hel låda/väska med mat, hon älskar att laga och bjuda på fika och mat så nu är ni alla välkommen till Milia på frukost, lunch, mellanmål och middag. Kul också att jag och Mathias får något att göra på kvällarna, vi kommer att plocka låtsasmat runtom i hela huset ; )



De var inte bara cykeln som kom rullandes utan också en lekstuga. Helt färdig; målad, inredd med kök, postlåda, gardiner och till och med en fasad flagga, mormor och morfar har lagt ner ett jätte jobb och den blev jätte fin. Har ni tur blir de här ni får fika/äta när Milia ska bjuda.

Förutom allt de här fick hon också jätte fina kläder, lego, bok, målarbok, kritor, cd-saga, städset och kastruller mm till lekstugan, pengar, hårspännen och snoddar. Hon är en bortskämd men tacksam liten unge.


Kommentarer
Postat av: mormor

Hoppas verkligen på fika i lilla stugan som hon kallar den, visst har vi gjort ett bra jobb?

2009-08-15 @ 22:53:55
Postat av: monica

Ojojoj......vilket hus!!!!! krama om Milia från mig och gratulera!!!!

2009-08-15 @ 23:57:19
Postat av: monica

Ojojoj.....vilket hus!!! Krama om MIlia och gratulera från mig!!!

2009-08-15 @ 23:59:19
Postat av: HUSnrNIO

Men, den ser ju ut som vår:D

2009-08-16 @ 10:04:37
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0