God fortsättning!

Nu är julen snart över, högtiden som de är sådan stress kring och sådan längtan efter är över på bara en ögonblick. Klapparna är öppnade, maten är uppäten eller nä förresten de är den inte, den har hunnit åka in och ut ur kylskåpet ett par gånger sedan julafton.

Vi hade en mysig jul bland nära och kära med massa mat och andra godsaker, lungt (så lungt de kan vara med en 1-åring och en 2-åring) och skönt.


Milia föredrog tomtemamman. Egentligen var de ingen av dom som var klädd som tomtemor men hon uppmärksammade att den ena var en tjej så då blev de tomtemamma. Innan tomten kom sa jag åt Milia att vi skulle ta på en blöja, hon är inte helt torr så för säkerhets skull eftersom hon förmodligen skulle glömma av sig när alla julklappar började delas ut. Jag glämde bort vad jag hade sagt men hon kom ihåg, när de var hennes tur att hämta en klapp sa hon - mamma måste ta på blöja först. Hon gav sig inte hon hämtade inte klappen förrän blöjan var på. De lät så roligt när hon sa de och att hon kom ihåg de i klappyran.


Milia med en av alla fina julklappar, en liten vovve som heter Molly. Jag gissar att hon har fått namnet efter kusinernas katt.

 
Inte förrän Melle hade åkt hem ville Milia ta upp sina julklappar ur förpackningarna, då fick hon ha dom för sig själv. Melle vill gärna ha de Milia har och Milia vill helst ha de hon har i fred. Ibland leker dom väldigt bra tillsammans, ibland leker dom väldigt olika. De skiljer trots allt ett år på dom små och ett år är ganska mycket när man är 1 och 2. Kl. 23 fick vi tvinga en till synes väldigt pigg tjej i säng, när hon väl låg där tog de en minut så sov hon.

Milia hälsar och tackar för alla fina julklappar, hon är jätte glad för allt. Nu ska hennes mamma rensa ut bland de gamla sakerna för att göra plats för de nya, alla "urväxta" leksaker får flytta upp på vinden tills vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0