Dagis

Just nu packar vi dagisväskan, idag börjar inskolningen. Helt otroligt att denna dag redan är här, Milia ska börja på dagis, stora lilla tjejen. Jag har ett sånt där pirr i magen som man hade när man själv skulle gå till skolan första dagen efter sommarlovet. Nu håller jag tummarna för att de ska gå bra och att hon ska trivas med den nya tillvaron.


Lillplutten ska börja på dagis, var tog tiden vägen??? 


Kommentarer
Postat av: HUSnrNIO

Man påminns om att tiden går fort vid alla dessa milstolpar i ens barns liv. Hoppas den första dagen med inskolning gick bra.

2009-02-16 @ 12:03:16
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Mammor

Klart det kommer att gå bra med vårat hjärtegull,Förstår att det är oroligt men det kommer bara att vara oroligt 1:a dagarna sedan så är ni ifull gång. Ring mammor om det är något, Räkna med oss.

puss & kram lilla hjärtat fråm mammor och morfar

2009-02-16 @ 13:19:22
Postat av: Cajsa

Det komer gå fin-fint det! Förbered dig själv på tårar. Jag tror det är värst för oss mammor. Lycka till! Kram Cajsa.

2009-02-16 @ 22:20:00
URL: http://wiselquist-nylund.blogspot.com
Postat av: Bella

Vad duktig du är och skriva Angelica..:) Tänk om en annan kunde vara så bra på att beskriva känslor.. Där ligger jag mil ifrån. :) Men jag blir verkligen inspirerad.. Jag tror också att de kommer gå jättebra med dagis för Milia. Helst eftersom hon har sin bästis där.. :) Men samtidigt förstår jag dig.. Men du får tänka att de kommer bli en vana.. Då brukar allt gå liiiite lättare iallafall.. :)

2009-02-17 @ 00:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0