Egen stereo

Efter badet igår blev de en snabbis hem för att packa om Milias väska. Hon sov nämligen hos mormor och morfar eftersom vi skulle ut på galej med S och H.

När vi kom till mormor och morfar fick Milia en present, hon fyllde ju faktiskt 1,5 år (undra hur länge man fyller månader och halvår?!), en alldeles egen stereo och Pippi skivor. Hon satte sig bredvid stereon och gungade i takt med musiken, hon såg väldigt stolt och nöjd ut. Nu kan hon spela musik och dansa på sitt rum, hon kanske ska få bjuda in lite kompisar på disco : )



Jag var lite nervös över hur hon skulle reagera på att komma tillbaka till mormor och morfar så här snart och alla hennes/våra saker var borta. Men allt hade gått jätte bra, hon sov hela natten, hon var så tyst att pappa var tvungen att titta så att hon andades flera gånger under natten. De hör ju inte till vanligheten att hon sover utan att vakna en endaste gång och de vet ju dom som haft oss inneboende. 

Vi då? Vi hade en jätte trevlig kväll med många skratt. Jag som i vanliga fall knäpper jätte mycket kort lyckades bara knäppa ett enda kort och de var hemma hos S & R, när kvällen knappt börjat.


S hade gjort väldigt gott tilltugg till hockeyn innan vi åkte in till stan.

Kommentarer
Postat av: Mammor

Hejsan!

Det var kul att lillHulda tyckte om födelsedags presenten, men det som var pricken över I.ET denna kväll var att Melle IA och Krille var hos oss hela kvällen.

Ser gott ut vad är är det för något? be S om receptet.

2009-02-16 @ 06:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0