Familjebad

Igår förmiddag drog vi iväg till badhuset tillsammans med min bror och hans familj. På lördagar har dom familjebad dvs poolen är uppvärmd till ca 33-34 grader, väldigt skönt. Milia har gått fyra kurser babysim här, hon kände igen sig på en gång vi kom in i omklädningsrummet trots att vi inte har varit där sedan sista babysimmet i mitten av december. De var full FART från första stund, hon hoppade från kanten, hon klättrade upp och hoppade nog i närmare 100 gånger, hon åkte kana, simmade med armringar m.m. Som sagt de var full fart från att vi kom in i badhuset, de var en helt färdig liten unge som somnade omedelbart i bilen när vi skulle åka hem. 

     

     

Lilla Melwin som gjorde sitt premier bad i pool igår såg ut att tycka om de. Han kommer nog att gilla babysimmet lika mycket som storkusin.


 
Vi kommer att besöka badhuset snart igen, vi tänkte att vi ska försöka åka och bada åtminstone en gång i månaden fram över. Dels för att Milia tycker att de är så roligt men också för att hon inte ska glömma allt hon lärt sig på babysimmet. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mina små älsklingar så söt så söt.

2009-02-16 @ 06:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0