Internet

Nu har vi äntligen ett fungerande internet i huset. Man märker verkligen hur mycket man använder datorn och internet när man inte har någon/något. De är inte världens snabbaste uppkoppling men de fungerar i alla fall.

Vad har vi då gjort dom senaste internetlösa dagarna?

I onsdags var vi på 18 månaders kontroll med vaccination med Milia. Vaccinationerna har tidigare gått jätte bra, hon har inte sagt ett pip när dom stuckit henne. Den här gången var inte som tidigare gånger, hon skrek och grinade, krokodil tårarna strömmade ner för kinderna. Hon tyckte inte om doktorn och han blev inte mer populär när han var tvungen att ta en till spruta för att de blev något "fel", hon fick dubbel dos. De hjälpte inte ens att sköterskan blåste med såpbubblor.



I torsdags blev vi bjudna på lunch hos våra grannar S & R, vi gick hem när de var dags för Milia att sova. De var nämligen R:s tur att vaccineras. Mamma kom efter jobbet och åt middag med oss och för att vara med Milia medan jag och Mathias for för att handla inredning m.m. till huset. Vi han med väldigt mycket så nu har vi att göra, de ska monteras och de ska sättas upp.

     
R och Milia fick hjälpa S att göra lunchen och de var så roligt att dom ville fortsätta laga mat efter maten. Varsin bunke, var sin visp och lite makaroner, dom har nog kunnat hållt på hur länge som helst.

Idag har Mathias och Milia varit ensamma hemma på förmiddagen, dom var ute och åkte kälke och gungade tills de var dags för lunch. Jag kom hem precis när Milia hade vaknat, jag hade köpt med mig lera hem så vi bakade lerbullar, lerbollar och gjorde lite lerdjur.

       
Hon var SÅ sugen att provsmaka.

Ikväll har Milias farmor och farfar varit här på middag, de blev hemgjord pizza. Jag har fått receptet på pizzadegen och tomatsåsen av S och de blir väldigt VÄLDIGT gott och de tror jag övriga i sällskapet också tyckte.

     

Vi har även fått en del gjort i huset sedan vi flyttade in men de finns fortfarande massor kvar att göra.

     

   
Vi har bland annat fått upp handdukskrokar, speglar, toalettrullshållare och toalettborste. Jag älskar att borsten sitter på väggen, ju mindre saker på golvet ju lättare att städa : )

Också har vi ju skålat i Champagne för att fira att vi ÄNTLIGEN har flyttat in.



SKÅL!

Kommentarer
Postat av: mammor

ÄNTLIGEN, nya inlägg och bilder.



Milia ser ut att mysa med baket och matlagningen.

Hon ÄLSKAR ju att hjälpa till med allt vad städ och mat innebär.

Väntar förväntansfullt med nya inlägg om BADET i Matfors.



Kram till er alla.

2009-02-14 @ 10:59:13
Postat av: Kurt

Grattis

2009-02-15 @ 17:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0