Kitchen Aid

"Barbänken" i köket har fungerat som verktygsbänk/fikabord/allmän avlsatning ett tag men idag tog Mathias och röjde undan och vi kunde ta bort täckpappen. Jag hade inte sett den bänken i sin helhet förrän idag.



I början av december köpte jag och Mathias en julklapp/tidig inflyttningspresent till oss själva. Idag när bänken blev städad kom den äntligen upp ur kartongen och den gjorde sig väldigt bra där på bänken i köket. Nu ska här bakas eller när vi har fyllt upp skafferiet ska här bakas.



     

När mamma och pappa kom ner till huset så hade dom med sig en snygg termos. Mamma hade hört att vi var utan termos så hon tyckte att vi kunde ta den här av henne, hon använde de inte och tyckte att den passade bättre hos oss. Nu kan vi bjuda gästerna på väl degade bullar och servera kaffe ur snygg termos.

Kommentarer
Postat av: mamma

Kanon snyggt kul att termosen kommer till användning det blir sanyggt till ert svart vita kök vi skulle ha valt svarta vitvaror i stället för rostfritt det känns lite tråkigt när man ser vad läckert det är med svart och det år ju på ropet nu, vem vill ha rostfritt när det finns svart

jo vi äldre (fniss fniss)

kram på dig gumman (ni har kanon bra smak)

2009-02-02 @ 09:12:13
Postat av: lena

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag vill ha en Kitchen Aid blir nästan lite avis:-)

2009-02-02 @ 10:46:03
URL: http://lattochlagom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0