Kyrkis

- 20,2 grader visade termometern imorse när vi klev upp. Vi hade planerat att åka på kyrkis och sedan gå en sväng stan, funderade länge på att stanna hemma och inte gå utanför dörren på hela dagen. Tillslut bestämde vi oss för att åka ändå, Milia tycker ju att de är så roligt och när vi kom ut efter kyrkis stod det bara - 8 grader på termometern så de blev en sväng på stan också. De kändes dock betydligt kallare än 8 minus, de har en förmåga att göra de inne i stan, vet inte om de beror på att de ofta blåser mer eller mindre från havet.

     
1. Dansar med dockan på sångstunden. 2. Åka kana är nog de roligaste på kyrkis, lika roligt de 41:a åket. Promenerandes på stan, mycke fönster att titta i.

Nu ikväll kom vår kära vän G och hälsade på och hon ville gärna åka ner till huset och titta så de blev en tur dit ner. Nu för tiden ser man sällan någon skillnad från gång till gång, de är små osynliga saker som görs nu. Lite silikon här, lite fog där, lite list här och lite trösklar där. 

I morgon däremot hoppas vi få upp en del saker som vi nu införskaffat, Mathias är ledig och Dan ska komma ut och hjälpa honom. Vi var nämligen och fyndade lite igår, ett av byggvaruhusen började sin utförsäljning (konkurs), de blev bland annat krokar till badrummen, speglar och hållare. Sen blev de även en massa saker som är tråkiga att köpa men ett måste att ha, då är de ju tur att man kan fynda de till ett lägre pris :-)  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0