Tre veckor imorgon

Imorgon har vi bott i huset i tre veckor, i lika många veckor har vi varit utan tv. De är inget vi lagt ner speciellt mycket tid på att försöka åtgärda, de är ganska skönt att vara utan tv. Utan tv är de ingen risk att man sjunker ner i soffan och fastnar där och inte får någonting annat gjort. Vi är i vanliga fall inga tv-nördar heller så som sagt vi har inte saknat den så mycket men så idag började vi prata om att i alla fall fixa så att vi kan se 1:an, 2:an och 4:an, sagt och gjort. Precis lagom till säsongstarten, som mamma uppmärksammade oss om när dom var här på middag, fick vi tv:n eller sändningen att fungera.


Bild lånad från www.svt.se

Detta fantastiska program, roligt och underhållande, hur kunde jag missa att de hade säsongspremiär? Kanske för att vi inte haft någon tv och eftersom vi inte har haft någon tv har jag hoppat över tv-tablån i tidningen. Nu spelar de ju ingen roll om jag visste av premiären eller inte för jag såg den ju och jag tyckte att de var ett riktigt bra program den här gången. De är ju inte alla gånger de är jätte bra men oftast.

Som framgick av texten ovan så har vi haft middagsgäster, mamma, pappa och S som mamma och pappa är avlastningsfamilj åt. Milia är helt tokig i S, han har blivit som en storebror och han är så snäll med henne, dom leker så bra trots att de skiljer lite mer än 8 år mellan dom. När vi flyttade till huset började Milia ganska omgående och ofta prata om S, hon har gått runt och sagt S skola, (kommer) snart, mojon och visat allt hon och S ska göra tillsammans när han kommer. Den här helgen ska han då vara hos mor och far så så fort han kom gick dom ner till oss och de var en helt galet glad Milia som mötte honom i dörren, de gick inte att ta misste på lyckan hos henne. Dom har lekt och busat hela kvällen, Milia höll på att somna i bilen när vi var och handlade vid 16-tiden, den tröttheten var som bortblåst hela kvällen, hon somnade inte förrän halv tio när S hade gått "hem".

Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för en god middag och ett trevligt sällskap, Sebbe var ganska trött när vi kom hem och hoppade genast ner i sängen när vi kom hem.



Kram mamma

2009-02-28 @ 15:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0