Inte sova

Milia skulle absolut inte sova normal tid ikväll trots att hon var väldigt trött, Melwin var ju fortfarande kvar. Jag har sagt de förut och jag säger de igen, hon är SÅ kär i sin lilla kusin. Nu blir även Melwin glad över att se Milia, han ser väl att hon är liten och följer efter henne med blicken, så gott de går, de är ju inte så lätt att hinna med henne. Milia blir lite generad när Melwin skrattar/flinar/ler åt henne. 

     
1. Milia hörde Melle i babyvakten, hon tog genast upp den och försökte prata med honom. 2. Melwin är glad över att se Milia också. 3. Milia läser bok för lillkusin (han ser ut att tycka att de var intressant).

När Melwin med familj åkte hem och Milia skulle gå och lägga sig kom pappa hem. Då blev hon uppe ett tag till och efter att hon fått träffa pappa en stund kom morfar hem efter en tripp till Åland. Ja då blev hon ju uppe ytterliggare en stund. Hon gick inte och kramade kudden förrän efter kl. 22 så de blir till att ställa klockan imorgon så att hon inte ställer in sig sena kvällar och tidiga förmiddagar.

     
1 & 2. Så fort pappa fått av sig skorna ska dom på på Milia. Så fort hon får chansen ska hon på med pappas gummistövlar trots att dom skaver i ljumskarna och knappt går att gå i. 3. Mys med nyss hemkommen morfar precis innan de var ett absolut måste att natta kudden.

Vi har kikat på lite resor ikväll, de är inte billigt att åka utomlands så nu blir de till att hålla i pengarna och spara, spara, spara. Milia sparar ju för fullt i sin Barbapappa bössa så hon har nog snart fått ihop till sin resa. Jag kan gärna dra in både lite här och lite där om de medför att vi kan få två veckors semester utomlands, de är de värt. De blir en helt annan ledighet när man åker bort jämfört med att vara hemma på semestern. Man kan lämna klockan hemma och de finns inga måsten.  


Sommarkläderna åkte på, de pratades ju faktiskt om sommar, sol, värme och bad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0