Julgransplundring

Idag har jag och Milia varit på julgransplundring på mitt jobb. Hon tyckte att de var jätte roligt, vi sjöng och dansade, fikade och fiskade i fiskedammen. Ni skulle ha sett ögonen, som var VÄLDIGT stora, när hon fick napp, en egen godispåse. Först bar hon bara runt på den och visade stolt upp vad hon hade fått men när hon såg att alla andra hade öppnat sina och åt ur dom då ville hon också öppna. Hon åt väl sammanlagt en godis sen var hon ganska nöjd och gick med på att stoppa ner den i väskan för att visa pappa när vi kom hem att hon hade fått napp i dammen.

        
1. I väntan på sång och dans. 2. Fika, jätte stor bulle (den tog mamma). 3. Storfiskarn väntar på napp.

     
1. Tillslut nappade det, väldigt nöjd över fångsten. 2. Inventerar påsen, de slutade med att hon tog en tugga från 3 cola-flaskor mmmmm. 3. Hittade ett gömställe mellan två bokhyllor, där blev de tittut ett tag.

Efter sång, dans, fika, fiske, godis och plundring blev de spring i gångarna. Dom sprang och dom sprang och dom sprang, jag tror inte att de var en enda unge som inte var blöt av svett. Milia som var yngst av alla tog rygg på fyra killar i åldern 4-6 år, hon spanade in dom direkt när vi kom. Hon hade jätte roligt och ville inte åka hem, så fort hon fick chansen så smet hon ifrån mig i kapprummet och mot trappen för att återgå till festen. Inte förrän när, tidigare nämnda, grabbarna kom för att klä på sig och åka hem kunde hon stå kvar och vänta.

     
1. Hon var väldigt sugen på att gå i trappen. 2. Rödblommig liten busunge i kapprummet. 3. Smiter och gör ett försök att komma upp till festen igen.

De var ett väldigt, väldigt trött busfrö med rödblommiga kinder (fortfarande) som somnade strax före åtta ikväll, hon han knappt äta upp vällingen.


Hon kanske går i mammas fotspår och blir en kontorsråtta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0