Trevlig packa upp ur flyttkartonger kväll

Efter middagen igår åkte jag, Milia och Mathias ner till huset för att senare få besök av S, H och R samt S bror med familj som gärna ville hjälpa oss att packa upp. Jag och S packade upp, packade upp och packade upp, hur kan de vara möjligt att man har så mycket saker? Har svårt att tänka mig att allt kommer att komma till användning. Mathias och H fixade med lister lite här och där.

Barnen dom lekte, busade, lekte och busade lite till och tillslut tog orken tvärt slut så vi bäddade ner dom och fortsatte packa upp och lista. Kl. 01.00 tog även våran ork slut så vi släckte ner, låste dörren och gick "hem".  Vi är en bra bit på väg, efter en flaska vin, ett par öl och många skratt hade vi packat upp alla kökslådor och listat i hallen och runt pelaren, skönt.

     
1. Farfar har lärt Milia att klättra på stegar... 2. Fick tag i pappas snickarpenna och började genast rita på kartongerna på golvet. 3. Milia hade lite fredagsmys i soffan innan lekkamraterna kom. 4. Flytthjälp i ny uppackade och nydiskade glas : D

     
1. Lek och bus på Milias rum (dom åker båt om ni inte ser de). 2. Vi har utan att vi tänkt på de byggt en perfekt bänk i fönstren i vardagsrummet. 3. Tröttisar äter kvällsmacka.


Matias och H sätter lister lunt pelaren i taket.

De har aldrig varit så roligt att packa upp flyttkartonger som igår och de får vi tacka sällskapet för och TACK för all hjälp!

     

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nöjet helt på vår sida!!

Vi kommer nog en sväng idag också för att se så att tempot hålls uppe.

Vad kul att du och Annsofi skrev i Jackes blogg - mycket uppskattat av 10-åringen ska ni veta....

Ses sedan, kram kram

2009-02-01 @ 10:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0