Dags att komma ikapp helgen

Så var de då redan söndagkväll och snart dags att natta kudden för att vakna till en ny arbetsvecka. Helgen har varit fullspäckad och gått väldigt fort som vanligt.

I fredags var jag och Milia ledig, trots de gråa trista vädret klädde vi på oss och gick ut, vi mötte upp S och R och hade kälkrace, sen bjöds de på lunch hemma hos dom. 



På eftermiddagen blev de en tur till både mataffären och möbelaffären, jag kan meddela att vi bara kom hem med matkassar. Vi mötte upp bror med familj på varuhuset, dom följde med hem till oss för lite fredagsmys till Så ska de låta.

       

I lördags stod det 1-års kalas, lilla William är redan 1 år, på schemat på förmiddagen där bjöds vi på både kakbuffé och jätte god tårta. Födelsedagsbarnet fick många fina presenter men som dom flesta andra ett åringar var han inte speciellt intresserad av vare sig paketen eller innehållet. 

     

Trots välfyllda magar började vi med middagen direkt när vi kom hem, vi väntade nämligen middags gäster. Mathias bror med familj som vi inte har träffat på väldigt väldigt länge, trots att de tar endast ca 15 minuter med bil mellan oss men ibland är de svårt att få till de, kom på besök. Milia var extra glad över att äntligen få träffa Maja och Ninne (Signe), Maja är lite av en favorit hos Milia.  

     
1. Maja blev jätte trött efter middagen och somnade sött i soffan. 2. Signe fattade tycke för Milias favorit leksak, sjungande och talande Puh, tror inte hon släppte den ur sikte på hela kvällen. 3. Dom två små höll sig vaken och när den här skålen kom på bordet var de absolut inga problem att hålla sig vaken...

     
Som jag sa var de väldigt väldigt länge sedan vi träffades så först igår bytte vi julklappar, vi funderade på om vi skulle byta ut julpappret till påskägg istället ; ) Milia fick en jätte fin tavla med sitt namn och en väldigt passande text på, den ska upp på väggen i hennes rum bara jag kan bestämma mig för var.

I dag har vi varit och hälsat på Milias farmor och farfar. Dom var de inte länge sedan vi träffade men de var väldigt länge sedan vi var hem till dom, vi har ju hat en del att göra i huset men idag tog vi oss tid. Vi har även hunnit med en tur till mamma och pappa för att hämta lite saker, vi har fortfarande en hel del kvar där men platsen här börjar ta slut...  

     
Milia testade diverse olika träningsredskap nere i hobbyrummet hos farmor och farfar. Hon brukar visa med armarna och ta i så hon håller på att spricka att hon är lika stark som Pippi, upp till bevis ; )

De var våran helg i bilder och text de, här hemma har de inte blivit så mycket gjort men ibland måste man få ta en paus och göra annat, hälsa på och umgås.

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilket fint foto på Milia och Rasmus och fotot på mina vackraste barnbarn på fällen var jätte fina, Tårtan såg god ut den var säkert jätte god, Förstår att signe fastnade för Milias puh vilket barn gör inte det, tur att Morfar var ihärdig och skulle promt köpa den åt lillhulda i julklapp

Kram till er alla

2009-03-09 @ 10:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0