Grilla

I fredags räknade vi med fint väder, jag, Milia, S och R skulle grilla korv till lunch UTE. De blev inte så fint väder så vi grillade korv inne istället, de blir liksom inte samma sak, inte lika gott.

Idag trodde vi återigen på fint väder, de var väldigt fint när vi vaknade vid 6-tiden, så lunch ute stod på agendan även idag. När de var dags att gå ut var de inte alls speciellt fint väder men vi klädde på oss och packade ner lunchen ändå. När vi kom ut kändes de faktiskt riktigt skönt, ett par plusgrader så de var nog ingen dum idé med lunch ute ändå. Men på den väldigt korta biten till grillplatsen fick vi vara med om tre "väderomslag", först började de blåsa sen började de snöa eller rättare sagt hagla och sist men inte minst kom den värmande solen. Solen valde dock att bara kika fram för en liten stund för sen blev de återigen mulet och började blåsa. Vi blev inte ute så länge men vi grillade och åt ute iaf.


Kälkföret börjar bli riktigt dåligt

          
1. De går nu äntligen att gunga i lekparken igen, efter att Mathias gjort en insats med spaden. 2 & 3. Provar ut den bästa matplatsen, stubbe eller bänk? 4. Lycklig över att få ta av handskarna en stund och kunna gräva med spaden, de går ju absolut inte att göra någonting så länge handskarna sitter på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0