Summering

Oj va jag har varit dålig på att skriva här senaste tiden men de har varit långhelg och långhelg betyder besök, besökare och en massa trevligheter som gör att bloggandet hamnar långt ner på listan.  

Här kommer i alla fall en summering av dom senaste dagarna för dom som är nyfiken på de (ja ser nämligen att de finns dom som är "nyfiken" och de skulle vara jätte roligt att veta vilka ni är):

På sista april bjöds de på middag hemma hos mor och far tillsammans med bror och hans lilla familj samt vänner till familjen som går under samlingsnamnet "finnarna" ; )

  
Milia och dom två yngsta flickorna i familjen P.

På vägen hem stannade vi till hos familjen S/N, bror med familj följde också med eftersom dom skulle sova hos oss. Vi hade med andra ord en trevlig valborgsmässoafton dock utan brasa, de får bli nästa år.

På fredagen vaknade vi till strålande sol så så fort vi var klar med morgonens bestyr klädde vi på oss och gick ut till lekparken, eller samlingsplatsen kanske man ska kalla den, och där blev vi kvar tills de var dags för middag.

     
1.Vagnen ska alltid med, den är perfekt att köra hinken och spaden i. 2. På väg upp till kanan som kan åkas hur många gånger som helst, lessnar aldrig. 3. Melle var i lekparken för första gången (tror jag) och han tittade med STORA ögon på barnen som sprang omkring.

Krille, Sofia och Melwin stannade kvar på grillmiddag. Mor, far och kära vän G kom också, senare under kvällen anslöt också familjen S/N. Ännu en trevlig dag och kväll.

På lördag förmiddag åkte jag och Milia iväg, dels för att inhandla lite växter men också för att träffa Fifi från Fifi och blomsterfröknarna. Milia ville INTE krama Fifi när hon skulle överlämna teckningen hon målat, hon ville bara klappa : )

     
1. Målar teckning till Fifi. 2. Tillslut, en halvtimme för sent, kom hon, sa inte ett ord, tog emot teckningar och sådde inte ett enda frö tillsammans med barnen (som de stod att hon skulle göra). 3. Resultatet av Milias inköp, hon köpte utomhus blommor och jag köpte inomhus växter.

Lördags kvällen tillbringade vi hemma, själv, med pizza och mys i soffan efter att ha ätit grillat till lunch och middag både torsdag och fredag.


Milia myser med lörda dodis i soffan.

Igår, söndag, stod de åter grillning på menyn, står man bara över en dag så är man sugen igen sen, då vi bjudit hem vänner på premiermiddag i huset. Och som vanligt, när man äter gott och har trevligt sällskap, blev de en trevlig kväll.

På hus fronten, har de trots långhelg, inte blivit mycket gjort. Mathias jobbade nämligen torsdag, lördag och söndag och jag, ensam med Milia, får inte mycket gjort men lite växter inhandlades ju som sagt och planterades om så nu grönskar de i alla fall här hemma. Snart är de helg igen, då är Mathias ledig och de är nästan men bara nästan så att jag hoppas att de inte blir så jätte bra väder så att vi kan få en massa gjort, både inne och ute. Ute kan man ju hålla på även om de är fint väder men de är SÅ himla svårt att vara inne när solen skiner och är man inte inne så blir de inget gjort inne.   

Kommentarer
Postat av: HUSnrNIO

Men vilken tråkig Fiffi! Sådant där hade jag gått igång på rejält då jag vet att W hade lagt ner stort jobb på teckningen och hade blivit så lycklig av en kram från Fiffi. Trist! Fina bilder på din lilla tjej. Ha en bra dag.

2009-05-05 @ 10:21:02
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0