Surrkuse

Milia är en riktig liten surrkuse just nu, hon härmar alla ord man säger, hon börjar bygga "meningar" med både två och tre ord. Hon pratar ofta för sig själv, går runt och bara surrar iband helt oförståligt men ibland alldeles klart och tydligt. Hon är mycket för namn, hon kan nog namnet på alla fröknar och barn på dagis, morfar heter inte längre morfar han heter Göran eller Öran. Hon säger fortfarande, oftast, mamma och pappa men även oss har hon börjat tilltala med namn. De gäller att vara på tå nu om man ska hinna med, tiden går så otroligt fort och utvecklingen lika så.

Nu är de helg för mig och lilla Vira blåtira, Mathias jobbar hela helgen så de blir bara vi två på dagarna. De har lovats väldigt fint väder så vi kommer väl att husera ute från att vi kliver upp tills vi går och läger oss. På lördag ska vi åka ut mot havet till kära G och hoppa studsmatta, Milia tror även att vi ska bada.


Kommentarer
Postat av: momor

Huda vad momors lilla hjärtegull ser ut på ögat, nästa gång vi är tillsammans hemma hos oss ska vi vara långt från någon trapp

2009-05-29 @ 04:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0