Tid

Tänk om man kunde köpa tid, utöka dygnet med några timmar. Undra vad tiden skulle kosta per timme? Förmodligen skulle den vara ganska dyr OCH eftertraktad för jag är nog inte ensam om att vilja ha mer tid.

De enda jag tänker önska mig i julklapp är tid, vi får se om de är någon som kan uppfylla min önskning ;) Jag skulle behöva ett par timmar extra på jobbet och ett par tre timmar extra hemma...


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej vænnen! Jag føljer er allt på bloggen!! det ær så skoj:-) Ja,jag ær helt enig i din ønskan om tid... Det står nog faktiskt på min ønskelista också, nu nær jag har børjat jobba på "riktigt" kænns det som man inte gøer annat æn, jobbar hæmtar dagis, gør midda, tvættar, natta sængen och dæckar i soffan... Så som sagt det hade vart bra med några timmar till på dygnet;-)(hoppas du kan læsa mitt norska tangetbord!!) jag och Selma åker hem till Karlstad næsta lørdag, så om ni har vægarna førbi værmland hade det vart kul å traæffats!! Skøt om er i høstrusket, så hørs vi! många kramar från Stavanger:-)

2009-11-19 @ 09:27:10
Postat av: Angelica

Va kul! Veckorna är som ett töcken, de går så fort man hinner knappt uppfatta att de är måndag förrän de är fredag igen. Skulle väldigt gärna vilja träffa er, hur länge blir ni hemma?



Kram kram

2009-11-20 @ 08:31:10
URL: http://varthusbygge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0