Ont i magen

Igår ringde dom från dagis och berättade att Milia hade bajsat fem gånger väldigt löst under dagen, hon var pigg och glad ändå. Mathias hämtade henne och under kvällen hemma blev de tre omgångar till så idag fick hon vara hemma med min mamma. När vi hämtade henne i eftermiddags var hon pigg och glad, hade ätit bra och inte en enda gång hade hon bajsat. Vi åkte som sagt på hemmakväll, väl där blev de två blöjbyten och sen tre till när vi kommit hem. Nu ikväll har hon sagt ont i magen vid ett flertal tillfällen, hon har vaknat, gnällt, vänt och vridit på sig. 

De är precis som att hon får magknip, sen kommer de ut en omgång och efter de försvinner knipet, vad kan de vara? Tror inte att de är vanlig diarré eller magsjuka. Hon har ju komjölksproteinallergi men hon har inte ätit mjölkprodukter varken hemma eller på dagis som skulle kunna vara orsak till magontet.  

Förutom ont i maen har hon ikväll sagt - kniven i magen mamma. What......????? Vad i hela världen har hon fått de ifrån? Vi har aldrig sagt något ens liknande, var tvungen att ringa mamma och fråga om hon sagt något men inte. De kanske är så att hon har svalt en kniv? Inte omöjligt faktiskt, hon stoppar allt i mun och de är både de ena och de andra som sväljs ner.

Vi får se hur de är imogon, fortsätter hon så här så får hon ju inte behålla något. Fast å andra sidan så länge hon är pigg och glad är de väl ingen fara men de är de där med magsmärtorna som inte känns så bra.

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Hej! Hoppas att det inte är något allvarligt med Milia... konstigt verkar det i alla fall. Förhoppningsvis är det väl någon elak basill.

Fick en förfrågan från en arbetskamrat gällande en mössa. Hon var intresserad av att se vilka tyger du har. Hon skall köpa till sitt barnbarn. Lägger du ut nåt på din andra blogg eller har du bilder på tygerna som du kan skicka vidare? Hör av dig i vilket fall. Kram Cajsa.

2009-10-01 @ 09:31:16
URL: http://wiselquist-nylund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0