Karlsson Karlsson världens bästa Karlsson



Milia fick två biljetter till Karlsson på taket i påskpresent av farmor och farfar. Hon valde at lämna pappa hemma och tog med kompisen R istället.

Vi bestämde att vi skulle äta middag på Ikea innan föreställningen, jag skulle sluta lite tidigare för att vi skulle hinna med de. Men som vanligt kom inte jag ifrån jobbet i tid så de blev en stressig middag, vi lyckades få barnen att avstå från glassen som ingår i maten, de hánns inte med. Fem minuter före start anlände vi Parken, vi hann med en snabbis till kiosken innan vi sjunk ner i stolarna.


Biljetterna i högsta hugg, glad, förväntansfull och ovetandes om vad som komma skall.



Lokalen släktes ner och jag kände hur Milia kom närmare. Lillebror kom in, de gick bra, han sjöng en sång och Milia klappade händerna och satt inte lika tryckt mot mig längre. Karlssons propeller startade, Milia kom närmare och när han flög förbi utanför fönstret kom ett frågandes mammmaaaa.... När han sedan kom störtande in genom fönstret blev hon livrädd, tårarna kom och hon ville åka hem. Vi satt kvar en liten stund, hon tryckte ansiktet mot mig men var samtidigt lite nyfiken och kikade fram lite då och då. När Lillebrors ångmaskin "exploderade" var de färdigt, hon ville åka HEM. Vi lämnade S & R och gick ut till kiosken och fikade med farmor och farfar som jobbade istället.


Milia föredrog fika framför Karlsson, hon ville inte ens se föreställningen på TV:n som fanns i kafeterian.

Efter ett tag kom kusin S som också var där ut med pappa, dom två kostaterade att Karlsson inte var något för dom -Vi gillar inte Karlsson. R därmot tyckta att de var jätte bra och hade enligt uppgift somnat med den inköpta Karlsson "tavlan" =) Kul att de var nån som uppskattde biljetterna ;)


På väg hem, R glad och nöjd med förställningen, M glad och nöjd för att den var över. När vi gick ut genom dörren sa Milia - Jag gillar Karlsson. Skönt, då kanske de inte var så faligt i alla fall, hon kanske kommer över de.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Men mormor &morfars lillhulda blev hon rädd ja tur att Farmor jobbade där i kisken och det bjöds på fika. Sutet gott allting gott

2010-04-29 @ 08:41:25
Postat av: HUSnrNIO

Men kära nån då! Inte alla som kan tycka om Karlsson... Otroligt söt hon är er Milia:) Ha en trevlig valborg & helg.

2010-04-29 @ 22:49:39
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0