Packat och klart

Imorgon efter jobbet styr vi norrut mot en helg i fjällen, Åkersjön närmare bestämt. Väskorna är packade och nu ska jag bara fundera en sista vända om de är något jag glömt. Jag får alltid lite ångest över att eventuellt ha glömt något när jag ska iväg och allra helst när man ska till ett ställe där de knappt finns något.

Bror med familj åkte upp redan igår, när dom kom fram visade termometern - 38,5 grader, MINUS 38,5 grader... de är inte okej. Innan avfärd imorgon kommer jag att ringa upp och kolla av vädret, är de i närheten av 38 grader kallt kommer jag att packa upp väskorna och stanna hemma.

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Men fyyyy faaan vad kallt. Packa upp och stanna hemma. Man kan ju inte frilvilligt utsätta sig för den kylan. Omöjligt att vara ute och göra något, men iofs kan det ju vara mysigt att elda brasa och dricka vin, fast det kan man ju göra hemma. Ha så skoj, hur ni än gör! Kram Cajsa.

2010-02-25 @ 13:19:58
URL: http://wiselquist-nylund.blogspot.com
Postat av: Maja

Härligt med fjällen:)

2010-02-25 @ 13:37:43
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Nä fy sjutton va dkallt brr men jag antar att du ändå åkt dig eftersom ingen uppdtaering är gjord... Ha så kul iaf och trevlig helg!

2010-02-25 @ 22:38:50
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0