Drakparaden

Igår var de dags för drakarna, nya som gamla, att inta stadens gator och torg. Vi åkte in för att vara med på invigningen och se alla dom färgglada och fina drakarna som kommer att stå ute hela sommaren och en bra bit in på hösten innan dom plockas in och får tillbinga vintern inomhus.

De här är åttonde året som drakarna ställs ut och i år är de fler drakar än någonsin. Drakarna är väldigt uppskattade av alla barn, går man storgatan en vår/sommardag finns de inte en enda drake som inte har ett barn på ryggen.   

  

   



Efter att klättrat och suttit på i princip alla drakar fler än en gång bad Milia om att få ligga i vagnen. De tog inte många minuter innan hon sov, jag och mamma hann kika lite i butiker innan de var dags att väcka Milia igen för lunch. 

 
Stans godaste sallad!


Milia gick för laxfilé och kulpotatis, de såg inte fel ut de heller.

Så fort tallrikarna var tomma ville Milia hälsa på drakarna igen och så fick de bli innan vi begav oss hem igen. En lyckad dag med fint väder, god mat, glass och kaffe i solen. Vi kommer att hälsa på drakarna flera gånger i sommar.

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag tror att Mormor hade lika roligt Hos Drakarna som lill hulda hade det,Jag måste nog följa med nästa år oxå då får vi lura med Melwin det skulle nog han tycka om.

2010-05-11 @ 18:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0