Härliga dagar

Både gårdagen och dagen idag har bjudit på härligt soligt väder. Igår höll vi till i skidbacken hela dagen, mycket slalom blir de för dom små, dom tycks aldrig bli trött.



De blev tidig middag igår eftersom Milia och kusinerna skulle på disco i Hovdegubbens stuga. Kl. 17.30 låste dom dörren, inga föräldrar/vuxna var välkomna. Discot skulle hålla på till kl. 19 men strax efter halv ringde dom från stugan, de var två små tjejer som ville hem :)


Väntar på att bli insläppta på discot.

I morse blev de utflykt till Jaktstugan, några åkte kälke bakom vesslan, några tolkade bakom vesslan och ett par skidade hela vägen upp till stugan. Jag, My och K gjorde varken eller, vi stannade vid stugan och njöt av solen där.


Tuffa brudar i kälken bakom vesslan.

Efter en halvdag uppe på toppen kom dom ner och ville åka slalom. Dom är inte så lite kaxig dom små, idag räckte de inte med att hoppa av på halva vägen, de skulle åkas hela vägen upp i "stora" barnbacken och fort gick de ner i "branten". Vad blir de imorgon då???


Piff och puff, mitt i bilden, har precis klarat av branten.


Så här kul är de att åka slalom om man frågar Milia och Signe. Jag fattar inte hur dom orkar, upp och ner, upp och ner, små benen måste ju bli helt slut. Tillslut fick vi faktiskt säga till som att de räckte för idag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad duktig Milia har blivit åker hela långa barnbacken, vilken tuffing, Disco det måste ju ha varit en hitt för våran Danstjej synd att hon inte hade med sig dansklänningarna sina våran gullunge

2011-04-15 @ 08:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0