20 grader fel

De skedde inget underverk under natten, de hjälpte inte att jag hoppades, termometern visade minus 25 grader imorse när vi vaknade. Lite varmare blev de under dagen och solen sken men de var ändå för kallt för att vara ute någon längre stund.

Vad gör man då en lördag när M jobbar, de är för kallt för att slå ihjäl ett par timmar ute, man är för tjock, orörlig och trött för att orka sysselsätta en 3,5-åring hemma, inomhus, en hel dag... Åka till äventyrsbadet skulle ju vara roligt om de inte vore för de där med tjock, orörlig och trött. Drakborgen skulle ju vara ett annat alternativ som Milia skulle uppskatta men som passar den tjocka, orörliga och trötta ännu minde än äventyrsbadet. Som tur är kan man ju alltid åka till närmaste köpcentrum och fika, gott, mysigt och lagom ansträngande.



Milia hann med lite shopping också


Just nu är de Tingeling och Askungen för hela slanten här hemma. Den här Tingelingliknande klänningen har hon spanat på ett tag och nu fick hon slå till, den har suttit på hela eftermiddagen och kvällen, den åkte tom på ovanpå pyjamasen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mormor vackraste Tingeling & Askungen flicka

2011-02-20 @ 19:47:03
Postat av: Anonym

Mormor vackraste Tingeling & Askungen flicka

2011-02-20 @ 19:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0