Man skulle vara 2 personer och ha 10 armar ibland

Efter dagar av dåligt väder var de inte läga att stanna hemma från bad bara för att vi inte hade något sällskap. De är inte helt lätt att vara ensam vuxen med en 4-åring och en 5-månaders bebis. Att inte kunna vara i poolen med stora M för att lilla M inte ska bada (och för att mamman glömde bikinitrosorna hemma) innebär att stora M i princip bara får bada i poolen där vattnet går tilla knäna, hon får ju i alla fall bada.





Toalett-, mat- och glassbestyr går bra så länge lilla M är vaken och kan "hänga" på axeln men när hon sover och vagnen måste dras med till toaletten och kiosken då blir de omständigt.



Nu blev de inte så omständigt, vi hade tur att träffa en väns vän som dessutom har en dotter som bara är ett år äldre än Milia och dom fann varandra jätte bra. Milia fick följa med dom och bada i stora poolen, hon fick följa med när dom skulle köpa glass och när vi behövde gå på toaletten kika dom till lilla M i vagnen. (Du sa ju att du läste ibland så tack snälla L :)) 

De är inte jobbigt att åka iväg med M & M själv för dom är världens snällaste att ha med men de är svårt. Man räcker inte till för båda, Milia vill bada, hoppa, leka och busa, My badar inte och måste hållas i skuggan. Nästa sommar kommer de att vara mycket enklare... eller??

Nöjd i vagnen.



Nöjd på filten.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Våra Älskade Barnbarn alltid lika glada

2011-07-20 @ 08:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0