Fullspäckad söndag

Igår hann vi med både Barnens dag, 2-års kalas och stort sällskap till middag.

Barnens dag kändes viktig att besöka dels för att jag dagen innan hade lovat Milia både ponnyridning och fiskedamm (fel dag) men också för att de är roligt när de ordnas aktiviteter på hemmaplan. För att de ska fortsätta anordnas vill de ju till att vi som bor här deltar.

Förutom ponnyridning och fiskedamm fanns där bland annat hoppborg, studsmatta, ansiktsmålning, trollkarl, lådbilsrally, frågeslinga m.m. m.m. Fika, korv och hamburgare kunde man mätta magen med sen fanns också ett stånd med godis och leksaker, ett med kläder och ett med "foppa" tofflor. Nästa år tycker jag absolut att även om ni inte bor på orten men inte har allt för långt att åka ska komma och delta. Ingen parkeringsavgift, inget inträde, många aktiviteter som är gratis och de som kostar kostar inte mycket, t ex 5 kr för att fiska i fiskedammen.

 


Inspekterar fångsten från fiskedammen.




Sockervadden såg roligare ut än vad den var god. Ett litet smakprov sen fick mammorna dom och vi ville jätte gärna ha...

Efter kalaset var de korpfotboll som stod på schemat och efter matchen blev de knytmiddag hemma hos oss, 8 vuxna och 7 barn. De enda vi stod med var en plats runt bordet och efterrätt resten hade gästerna med sig. En trevlig avslutning på helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0