Älskade gulliga ungar

Den här bilden ÄR Milia och My, allt som oftast ser de ut så här. Hand i hand, vänner, omtanke, skratt, pussar, kramar och kärlek. Visst Milia kan bli arg på My för att hon, enligt Milia, förstör och är i vägen och My kan bli arg på Milia för att hon inte får ha vissa grejer. Men de är på ett sätt som inte är på riktigt, dom är inte på riktigt arg på varandra. 
 
 
Men så idag hände något som aldrig hänt förut. My råkade "knuffa" till Milia, något som Milia normalt inte skulle märkt om de inte vore för att hon stod konstigt och tappade balansen. Hennes reaktion blev att hon blev på riktigt arg/ledsen på My och "slog" till henne på ryggen. My blev jätte ledsen, tårarna sprutade, hon grinade länge länge. Inte för att de gjorde ont, de kan de omöjligt ha gjort, utan för att Milia blev arg/ledsen på henne. Hon slutade inte att grina och kramp hålla mig förrän Milia kom och kramade henne och sa att de gick bra. Efter de tog jag bilden ovan, vänner igen :)  
 
My har reagerat på samma sätt när jag eller Mathias har sagt till henne på skarpen och blivit arg. De är som att de är ett uttryck för att hon skäms, att hon vet av att hon har gjort fel. Hon blir otröstligt ledsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0