Semester

Vilken bra måndag de här har varit, vi fick tag i biljetter till Springsteen konserten i Stockholm fast de kändes omöjligt ett tag. Så första veckan i juni blir de en minisemester i Stockholm, de kanske hinns med annat än att "bara" gå på konsert också.

Vi har betalat in handpenningen på resan som tillslut blev Side i Turkiet. Efter lite velande hit, lite velande dit och lite annat bestämde vi oss (vår lilla familj och min brors lilla familj) alltså för Side, det blir förhoppningsvis två sköna veckor i solen med massa bad i slutet av sommaren. Så fort handpenningen är betald känns resan närmare, trots att de lite mer än 200 dagar kvar, och de känns mer definitivt på något sätt.

  
Bilderna är lånade från http://www.ving.se/ där står att läsa: Bästa valet för barnfamiljer!

Så nu är våran SEMESTER semesterplanering för 2009 klar, övrig semster och ledig tid blir de till att hålla sig hemma. Vi har ju en hel tomt som ska göras iordning så fort tjälen gått ur marken och de kommer lite värme. Förhoppningsvis hinner vi flytta in, landa och bli helt klar inne innan vi sätter igång ute. De känns betydligt lättare att måsta börja (om) med tomten när man vet att man kommer få ett par veckor utan måsten och utan klocka. 

     
Ungefär så här såg tomten ut sist jag såg/fotade den utan snö. Vi har en del att göra!


Kommentarer
Postat av: mamma

Det kommer att bli kanon skönt för er alla att få lite semester ocj lite avkoppling, hoppas att Sandra med familj kan följa med er.



Knanske jag ska övertala pappa att komma efter er sista veckan

Många kramar MAMMA

2009-01-28 @ 13:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0