Furuvik

Igår morse packade vi in oss i bilen för en heldag på Furuvik tillsammans med familjen Lindström/Bouvin. Vi började med djurparken och vädret var nästan för bra, de var väldigt skönt när solen gick i moln.



   


Jag föreslog att den lilla skulle kunna få bo i lekstugan, Milia tyckte att den skulle bo på hennes rum.



Vi fick rapporter om att de var oväder med stort O hemma. Av de märkte vi ingenting just då och hade förhoppningar om att slippa de.


Bild lånad från www.st.nu

Efter djurparken var de dags för lunch och därefter tänkte vi åka lite karuseller. Strax efter att vi kommit in under tak i restaurangen bröt ovädret ut, de regnade isbitar, åskade och blixtrade som bara den.



När vi hade lunchat färdigt hade de värsta av ovädret dragit förbi men de regnade fortfarande. Vi kunde bara inte säga till barnen att vi skulle åka hem utan att de hade fått åka karusell så vi fällde upp paraplyt och åkte ändå.





Planen var att åka hem efter karusellerna men efter regn kommer sol så vi blev kvar en stund till. Vi spelade, köpte glass och hälsade på inne hos fåren och getterna.


Milia vann lördagsgodis för resten av året :)




My var så klart också med. Hon satt i bärselen och tittade nyfiket så länge vädret tillät sen fick hon flytta ner i den skyddande vagnen.

Vi stannade och åt middag på vägen hem och efter de somnade tre av fyra i bilen, nöjda och trötta efter en heldag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0